Salin säännöt

LUE JA OMAKSU!

1. Ego jätetään salialueen ulkopuolelle. Valmentajat ja ohjaajat ovat paikalla sinua varten ja takaavat tehokkaan sekä turvallisen harjoituksen ja kehityskaaren. Pyydä apua skaalauksien ymvs kanssa. Älä jää yksin miettimään miten mikäkin pitäisi tehdä, vaan kysy! Kaikki liikkeet ja harjoitukset voidaan skaalata. Ainut asia mitä emme voi skaalata puolestasi on asenteesi!

2. Älä pudota tyhjää levytankoa, kahvakuulaa tai käsipainoa.

3. Siivoa jälkesi ja laita käyttämäsi tarvikkeet paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen. Tämä koskee myös teippinöttösiä, räkä,- ja muita papereita, kyniä, juomapulloja ym. henkilökohtaisia välineitä. Roskat kuuluvat roskakoriin ja henkilökohtaiset tavarat omaan treenikassiin jotka otetaan mukaan.

4. Lattiaan ei saa laittaa teippiä!

5. Tekonurmi on tarkoitettu ainoastaan kelkan työntöön tai kehonpainoharjoitteluun. Älä nosta painoja/ kahvakuulaa/tmvs tekonurmella.

6. Älä huuda törkeyksiä. Kaikenlainen ääntely – ähinä, puhina, huutaminen ja tietyt suomalaiskansalliset voimasanat – kuuluu treenaamiseen, mutta huomioi myös kanssatreenaajat ja lapset jos heitä on paikalla.

7. Lasten tuonti salialueelle on kielletty. Jos asiakas kuitenkin tuo lapsensa salilueelle, on hän vastuussa lapsen aiheuttamista tai lapselle aiheutuneista vahingoista tai onnettomuuksista.

8. Mankkua kädet ämpärissä ei sen vieressä. Älä myöskään piirrä mankulla lattiaan!

9. Olet tervetullut odottamaan oman tuntisi alkua salille mutta varothan menemästä ihmisten tielle joilla on treeni kesken. Voit myös jäädä venyttelemään/ viettämään aikaa salille.

10. Kuuntele mitä ohjaaja/valmentaja puhuu ja pyri noudattamaan annettuja ohjeita 100% tarkkuudella.

11. Päihteiden alaisena urheileminen kielletty

12. Alaikäisten tulee toimittaa kirjallinen tai suullinen lupa CrossFit-harrastuksen sallimisesta. Huoltajan yhteystiedot tulee toimittaa salille päävalmentajalle.

13. Asiakkaan on ilmoitettava suullisesti tai kirjallisesti mahdollisista liikuntarajoitteista.

14. Asiakkaiden lemmikkien tuonti salialueelle on kielletty. Jos asiakas kuitenkin tuo esim. koiran salilueelle, on hän vastuussa sen aiheuttamista vahingoista tai onnettomuuksista.

KULKUTUNNISTEISIIN LIITTYVÄT SÄÄNNÖT JA EHDOT:

1.Kulkutunniste on henkilökohtainen. (Aina omalla tunnisteella sisään.)
2. Sitoudun noudattamaan salin sääntöjä aukioloaikojen ulkopuolellakin.
3. Viimeisenä käyttäjänä sammutan valot poislähtiessä ja huolestan ovet kiinni asianmukaisesti.
4. Jos huomaan epäkohtia (valot päällä vaikka ketään ei paikalla, vesi juoksee hanasta vaikka ketään ei paikalla, nosto-ovi auki, painot/tangot hujan hajan… Yms) olen velvollinen ilmoittamaan siitä viipymättä puhelimitse numeroon 040- 775 33 67.
5. Nosto-ovea EI AVATA aukioloaikojen ulkopuolella.

CrossFit Iisalmella on oikeus evätä tunnisteen kulkuoikeus väärinkäytöstapauksissa.