Salin säännöt ja omatoimiharjoittelu

SALIN SÄÄNNÖT

1. Ego jätetään salialueen ulkopuolelle. Valmentajat ja ohjaajat ovat paikalla sinua varten ja takaavat tehokkaan sekä turvallisen harjoituksen ja kehityskaaren. Pyydä apua räätälöinnin ymvs kanssa. Kaikki liikkeet ja harjoitukset voidaan mukauttaa sopivaksi juuri sinulle. Ainut asia mitä emme voi räätälöidä puolestasi on asenteesi!

2. Älä pudota tyhjää levytankoa, kahvakuulaa tai käsipainoa. Älä pudota myöskään pelkästään <10kg kilon kiekoilla lastattua tankoa.

3. Siivoa jälkesi – myös kaikenlaiset eritteesi- ja laita käyttämäsi tarvikkeet paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen. Tämä koskee myös teippinöttösiä, räkä,- ja muita papereita, kyniä, juomapulloja ym. henkilökohtaisia välineitä. Roskat kuuluvat roskakoriin ja henkilökohtaiset tavarat omaan treenikassiin jotka otetaan mukaan. Jos sinulta kaatuu jotain lattialle tai vuodat erityisen paljon ja et tiedä missä siivousvälineet ovat, kysy ohjaajilta.

4. Puhdista käyttämäsi harjoitusvälineet omalla pyyhkeelläsi. Yleispuhdistusainetta löytyy suihkepulloista.

5. Lattiaan ei saa laittaa teippiä!

6. Tekonurmi on tarkoitettu ainoastaan kelkan työntöön tai kehonpainoharjoitteluun. Älä nosta painoja/ kahvakuulaa/tmvs tekonurmella.

7. Lasten tuonti salialueelle on kielletty. Jos asiakas kuitenkin tuo lapsensa salilueelle, on hän vastuussa lapsen aiheuttamista tai lapselle aiheutuneista vahingoista tai onnettomuuksista.

8. Magnesium kuuluu sille varattuun asiaan. Käytä magnesiumia sille varatussa astiassa – ei sen vieressä. Älä myöskään piirrä magnesiumilla lattiaan! Jos magnesiumille varattu ämpäri kaatuu lattialle niin imuri löytyy siivouskomerosta millä voit jälkesi siivota.

10. Olet tervetullut odottamaan oman tuntisi alkua salille mutta varothan menemästä ihmisten tielle joilla on treeni kesken. Olet tervetullut myös viettämään aikaa salille ja/tai loungeen.

11. Päihteiden alaisena urheileminen kielletty

12. Alaikäisten tulee toimittaa kirjallinen tai suullinen lupa CrossFit-harrastuksen sallimisesta. Huoltajan yhteystiedot tulee toimittaa kirjallisesti info@crossfitiisalmi.com.

13. Asiakkaan on ilmoitettava suullisesti tai kirjallisesti mahdollisista liikuntarajoitteista.

14. Asiakkaiden lemmikkien tuonti salialueelle on kielletty. Jos asiakas kuitenkin tuo esim. koiran salilueelle, on hän vastuussa sen aiheuttamista vahingoista tai onnettomuuksista.

OMATOIMIHARJOITTELU

Ennen omatoimiharjoittelun aloittamista perehdy huolella alla oleviin ohjeisiin:

1. Salin säännöt ovat voimassa aukioloaikojen ulkopuolellakin. Viimeinen käyttäjä sammuttaa kaikki valot poislähtiessä ja huolehtii ovet kiinni asianmukaisesti.

2. Nosto-ovea ei saa avata omatoimiharjoittelun yhteydessä.

3. Omatoimitreeni edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä ja jäsenyytesi on aina henkilökohtainen. Kertakäynti tai sarjakortti ei ole jäsenyys.

4. Omatoimioikeus haetaan sivun alhaalta löytyvällä kaavakkeella. Kaavakkeen täytettyäsi saat vahvistusviestin kun omatoimiharjoitteluoikeus on aktivoitu. Vahvistusviesti sisältää puhelinnumeron millä ovi aukeaa. Vahvistusviesti saapuu 48h sisällä.

5. Omatoimiharjoittelu on jäsenyyden hintaan kuuluva mahdollisuus, se ei ole etuoikeus tai yksityistilaisuus. Omatoimitreenisi aikaan salilla voi olla (ja usein onkin) muita omatoimitreenaajia.

6. Jos jäsenyytesi on tauolla, silloin et myöskään omaa oikeuksia omatoimitreeniin ja kulkuoikeutesi eivät ole voimassa. Tauon päättyessä joudut pyytämään kulkuoikeuksia uudestaan normaalimenettelyn mukaisesti.

7. Jos tulet salille ovien ollessa auki (esim. edellinen tunti käynnissä tai treenikaveri avaa oven) ja jäät omatoimiharjoittelemaan, soita silti ovenavausnumeroon.

8. Jos samaan aikaan on tulossa sisään monta ihmistä, niin kaikki kulkevat yksitellen sisään ja soittavat ovenavausnumeroon.

9. Omatoimiharjoittelu on mahdollista salilla klo 5-23 välisenä aikana silloin, ottaen huomioon ettei se häiritse ohjattuja treenejä. Tunnit ovat aina etusijalla varusteiden ja tilan osalta.

10. Salilla voidaan järjestää seminaareja, yksityistilaisuuksia ynnä muita vastaavia, ja silloin omatoimiharjoittelu ei ole mahdollista. Seminaarit tiedotetaan viikkokirjeessä.

11. Treenivälineillä on salilla oma paikkansa. Treenisi jälkeen palautat kaikki käyttämäsi treenivälineet paikoilleen ja siivoat muut jälkesi (magnesium, teipinpalat, pullot yms.) pois ja viet ne roskiin tai mukanasi. Siirtomaksu valmentajan toimesta on 10 burpeeta per paikalleen siirretty kilogramma. Jos jotain hajoaa tai on hajoamaisillaan, niin ilmoita siitä info@crossfitiisalmi.com sähköpostiin.

12. Salilla on tallentava videovalvonta.

Ao. kaavakkeen täytettyäsi saat 48h sisällä paluuviestin joka sisältää oven avausnumeron.

Hyväksyn salin ja omatoimiharjoittelun säännöt sekä sitoudun noudattamaan niitä rastittamalla ruudun