Performance Diet

Tuotekuvaus

Harjoittelun hyödyn maksimoimiseksi sillä, miten kehoasi ruokit on erityisen merkittävä vaikutus. Ilman riittävää ravitsemusta kehon palautuminen jää vajavaiseksi, mikä puolestaan voi johtaa siihen ettei tulosta oikein tahdo tulla. Pahimmassa tapauksessa liian vajaalla energialla eteneminen voi johtaa ylirasitustilaan, sairastelukierteeseen sekä loukkaantumisiin. 

Performance Diet -ohjelma on ravintovalmennus, joka pyrkii varmistamaan sen, että saat syötyä tarpeeksi ja että palautumisesi harjoituksista on riittävää – jotta saisit maksimoitua oman harjoittelusi tulokset!

Performance Diet -ohjelmassa saat itsellesi sinun mukaan räätälöidyn taulukkomallin, joka kertoo selkeästi mitä sinun olisi hyvä syödä, kuinka paljon ja vieläpä milloin suhteessa tekemääsi harjoitteluun. Ohjelma perustuu urheilijan ravitsemussuosituksiin, joten se on juuri täydellinen apukeino tavoitteellisesti harjoittelevalle henkilölle riittävän palautumisen varmistamiseksi. 

Ohjelman sisältämä taulukkomalli antaa erilaisia vaihtoehtoja ravinteiden lähteiksi, joten voit valita mieleisesi eväät. Sen lisäksi ohjelmassa on huomioitu erilaisia päivärytmejä sen mukaan, milloin harjoittelet suhteessa nukkumiseen. Näiden seikkojen vuoksi Performance Diet -ohjelma sopii myös erityisruokavaliota noudattaville henkilöille tai vuorotyöläisille. 

Vielä summattuna:

Performance Diet -ohjelmassa saat itsellesi:

  • Urheilijan ravitsemussuosituksiin perustuvan ravintovalmennuksen, joka on mitoitettu sinun tarpeiden mukaan.
  • Selkeän taulukkomallin, josta näet mitä syödä, kuinka paljon ja milloin. 
  • Ohjeet siihen miten syödä oikein suhteessa tekemääsi harjoitukseen. 

Performance Diet -ohjelma sopii henkilölle, joka:

  • Harjoittelee aktiivisesti sekä tavoitteellisesti. 
  • Haluaa selkeät ohjeet siitä, mitä syödä, miten paljon ja milloin, ilman mitään kikkailuja. 
  • Pyrkii saamaan itsestään parhaan suorituksen irti.  

Jos ylläoleva teksti puhuttelee sinua, niin klikkaa tästä tilataksesi oman Performance Diet -ohjelman ja jää odottelemaan tilauksen saapumista! Muista tilauksen yhteydessä täyttää “Notes” -osioon oma painosi kiloina.