CrossFit

CrossFit- harjoittelu meillä

Sen sijaan, että harjoitetaan yksittäisiä lihaksia, CrossFitissä harjoitetaan liikkeitä ja liikkumista. Harjoittelussa korostetaan ihmisen luonnollisia liikeratoja. Esineen nostaminen maasta (maastaveto) tai tuolille istuminen (jalkakyykky) ovat arkisia esimerkkejä toiminnallisesta harjoittelusta ja niitä tulee vahvistaa läpi elämän.

Tavoitteena on kehittää fyysisen kunnon eri osa-alueita, olipa kysymys perusteiden opettelusta tai jo valmiiksi hyvän kunnon huipputasolle nostamisesta. Tähtäin on siinä, että harjoittelu tekee sinusta terveen, vahvan ja hyväkuntoisen. Tehokkaat ja toimivat harjoitukset takaavat varman ja nopean kehityksen. Harjoitukset vaihtelevat päivittäin, joten ne eivät ole koskaan tylsiä.

Salillamme on WODeja (Workout of the day/ Päivän harjoitus) seitsemänä päivänä viikossa. Ohjelmointimme punaisena lankana on kaikkien fyysisen suorituskyvyn osa-alueen kehittäminen fysiologisia kuormitusperiaatteita kunnioittaen taidon osatekijöitä unohtamatta, eli olemme CrossFit -sali puhtaimmassa hengessä. Painotamme vahvasti liikkumisen mekaniikkaan, joka luo turvallisen kehitysalustan sekä kohti urheilullista fysiikkaa että kunkin yksilön omia tavoitteita.

Yhteisömme pitää harjoitusmotivaation korkealla. Sen tekevät kanssaurheilijat sekä valmentajat, jotka ovat sitoutuneet siihen, että kaikki saavat aina parasta palvelua. Meille ammattimme on elämäntapamme ja suhtaudumme siihen erittäin intohimoisesti.

Kenelle?

Kaikille. Kuntotasolla, aiemmalla liikuntataustalla, iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä sillä CrossFit- harjoittelu sopii kaikille.

Valmennamme ammattitaidolla kaikenikäisiä sekä kuntoisia henkilöitä. Intohimomme on auttaa jokaista henkilöä löytämään ja tekemään paras versio itsestään. Olet sitten kuntoilun vasta-alkaja tai huippu-urheilija, niin meiltä saat omiin tarpeisiisi aina ajan hermolla olevan valmennuksen sekä harjoitusympäristön.
Salilla sinut ottaa vastaan lämminhenkinen yhteisö, jossa jokainen otetaan vastaan sellaisena kuin on. Jokaisen tavoitteet ovat yhtä tärkeitä.

Miten mukaan?

Lajin aloittaminen tapahtuu On-Ramp alkeiskurssin kautta, jonka hintaan sisältyy aina myös seuraavan kuukauden jäsenyys. Voit tutustua On-Ramp kurssitarjontaan tästä.
Jos olympiatyylin painonnosto sekä voimisteluliikkeet ovat sinulle jo tuttuja, niin voit varata myös katselmuksen ja tulla mukaan sitä kautta.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaamme!