COVID-19 info

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen ovat tärkeimpiä arvoja, jotka ohjaavat CrossFit Iisalmen toimintaa. Erityisesti koronaviruspandemian aikana otamme asian vakavasti ja pyrimme reagoimaan jokaiseen tilanteeseen mahdollisimman ripeästi.

Tällä sivulla näet kuinka koronavirus vaikuttaa päivittäiseen toimintaan CrossFit Iisalmessa, sekä millä keinoin harjoittelua pyritään pitämään mahdollisimman turvallisena.

Korona on edelleen perustasolla Ylä-Savon alueella ja taudin leviämisen ehkäisemiseksi on olemassa erilaisia suosituksia.

CrossFit Iisalmen suhtautuminen tilanteeseen mukailee yleisiä alueellisia liikuntapaikkojen suosituksia ja tämä tulee näkymään toiminnassa seuraavalla tavalla.

1. Muista käsihygienia. Pese kätesi salille tullessa ja lähtiessä. Käytä salilta löytyyvää käsidesiä hyvissä määrin.

2. Vältä ylimääräistä kontaktia muihin salilla oleviin ihmisiin parhaan kyvyn mukaan.

3. Tule harjoituksiin ainoastaan vain täysin terveenä. Jos olet hiemankin kipeä ja tunnustaa, ettet ole varma omasta kunnosta, niin jää kotiin. Käy myös koronatestissä hyvin pienellä kynnyksellä.
Yleinen ohje onkin, että harjoituksia edeltäisi vähintään kaksi oireetonta päivää.

4. Vältä ylimääräistä oleskelua CrossFit Iisalmen tiloissa. Tule harjoittelemaan, mutta vältä ylimääräistä oleskelua salilla. Tule siis paikalle juuri ennen tuntisi alkua.

5. Iltapäivän tunneilla (16, 17, 18 ja 19) poistumista suositellaan lastauslaiturin eteisen kautta jonne kengät voidaan viedä valmiiksi.

6. Maskeja suositellaan käytettäväksi CrossFit Iisalmen tiloissa muuna aikana kuin harjoitellessa.

Seuraamme suosituksia ja päivitämme ajankohtaiset toimintamallit tarpeen vaatiessa.

Päivitetty 05.02.2021 klo 14:52