CrossFit KIDS

CROSSFIT IISALMI KIDS

CrossFit Iisalmen tavoitteena on jatkuvasti kehittää laaja-alaisia ja laadukkaita palveluitaan. Kaikkien vanhempien iloksi lisäämme ohjelmistoon CrossFit Kids tunnit. Haluamme toivottaa jäsentemme jälkikasvun ja muut CrossFit:sta kiinnostuneet lapset lämpimästi tervetulleeksi heinäkuussa starttaavaan ryhmään. Vanhemmat voivat jäädä seuraamaan lastensa harjoituksia. Kesän ryhmä on oiva tapa tutustua CrossFit Kids harjoitteluun pidempää syyskautta varten.

CrossFit Kids on nimensä mukaisesti CrossFit:iä lapsille. Tavoitteenamme on luoda konsepti, joka tukee lasten ja nuorten jokapäiväistä liikkumista, koulua sekä kokonaisvaltaisesti lapsen arkea. Ensisijaisesti haluamme edesauttaa lasten positiivista suhtautumista liikuntaan ja hyvinvointiin sekä antaa valmiuksia ja tukea muihin urheilulajeihin. Kids tunnit sisältävät voimisteluliikkeitä, kehonpainoliikkeitä ja kevyillä lisäpainoilla tehtäviä harjoitteita. Kids pysyy uskollisena CrossFit -konseptille ja pyrkii kehittämään kaikkia kymmentä fyysistä osa-aluetta.

Tuntirakenne CrossFit Kids:
• Lämmittely
• Taito (painonnoston liikerata, voimisteluliikkeet tms.)
• Wod
• Peli
• Jäähdyttely

Kenelle?
Kesäkautena 2020 järjestämme harjoitukset 7-10 vuotiaille.

Milloin?
Kesäkausi 2020 alkaa tutustumistreenillä sunnuntaina 28.06. klo 15.
Tutustumistreeni on maksuton. Voit myös ilmoittaa lapsesi suoraan 05.07. alkavaan ryhmään jolloin varmistat paikan.
Kauden viimeiset treenit 09.08. klo 15.
Tutustumistreeniin sekä ryhmään on rajallinen määrä paikkoja. Ilmoittautuminen tutustumistunnille vanhempien toimesta WODconnectin kautta.

Ilmoittautuminen
https://www.wodconnect.com/crossfit-iisalmi/seminars/6788