CrossFit Iisalmi Endurance: Juoksukoulu

Ajanvarauskalenteri

Monilla WODeilla ja kisoissakin haastetaan kestävyyttä ja hapenottokykyä. Juoksukuntoa parantamalla pystyt nostamaan tuloksia ja myös CrossFit salilla. Lisäksi treeneissä saat kehitettyä liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja kehonhallintaa.
Juoksukoulu tarjoaa myös treeniseuraa, motivaatiota juoksuun ja uutta näkökulmaa harjoitteluun. Harjoitukset sopivat niin juoksuharrastusta aloittaville kuin myös kokeneemmille juoksijoille. Harjoitukset on suunniteltu kaikille sopiviksi, joten pystyt harjoittelemaan oman tasosi mukaan.

Juoksukoulussa harjoitellaan monipuolisesti mm. Juoksutekniikkaa, eri teho-alueiden harjoittelua, intervalleja, polkujuoksua, ylämäki-alamäki harjoittelua, juoksijan lihaskuntoa ja liikkuvuutta.

Kurssi sisältää myös juoksuanalyysin omasta tekniikastasi ja vinkit niiden kehittämiseen.

Aikataulu:

Ke 5.5. Juoksutekniikka 1 + kaikkien kuvaus ja analyysi
Ke 12.5. Frekvenssijuoksut
Ke 19.5. Eri teho-alueet
Ke 26.5. Tekniikka 2 + lyhyet vedot
Ke 2.6. Porrastreeni / pitkät vedot
Ti 8.6. Vauhtikestävyys/maksimikestävyys
Ke 16.6. Ylämäkivedot ja mäkitekniikka
Ke 23.6. Alamäkivedot ja mäkitekniikka
Ke 30.6. Polkujuoksu, polkujuoksutekniikka
Ke 7.7. Lopputesti

Harjoitukset järjestetään klo 18-19:30
(teemojen järjestys voi vielä muuttua kurssin aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin)

Kurssin ohjaaja:

Olen Iida Elomaa ja oma lajitaustani löytyy yleisurheilun ja erityisesti pidemmän matkan juoksusta. Aloitin viime syksynä CrossFiti:n, kun muutin Kuopioon ja hurahdin siihen täysin. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja työkokemusta löytyy monipuolisesti ympäri suomea pääsääntöisesti liikunnan-alalta. Tällä hetkellä olen töissä yleisurheiluseuran nuorisokoordinaattorina.
Huomasin CrossFit:ssä, miten paljon hyötyä on kestävyysjuoksusta myös tässä lajissa ja siitäpä idea sen valmentamiseen lähtikin. Olen pitänyt aiemmin monia juoksukouluja ja parasta niissä on, kun juoksua ”vihaava” harrastaja huomaa, miten siisti laji se onkaan! 😊

Ilmoittautuminen

https://www.wodconnect.com/crossfit-iisalmi/seminars/7694

Jaa artikkeli