Hannan ja Teron kokemukset CrossFit- harjoittelun aloittamisesta

Ajanvarauskalenteri

Hanna Huuskonen:

Minun liikunnan harjoittamisesta oli todellakin aivan liian pitkä aika, ja viimevuosina mikään liikunta ei ole tuottanut iloa ja hyvää fiilistä. Liikunnan ilon puuttumisen takia kaikki aloitettu uusi on jäänyt hyvin lyhyeen pyrähdykseen liikunnan parissa. 

CrossFit on yli 10 vuotta houkutellut ja kiinnostanut. Viimeisen 5 vuoden ajan olen miettinyt että haluaisin aloittaa CrossFitin, kunhan ensin olen laihempi ja parempikuntoinen ja ja ja. Niin ja kunhan löydän salin jonne voit tulla sellaisena kuin olen, miettimättä onko ripsivärit ojennuksessa ja mitä päälläni on.

Rakkaat ystävät Tipu ja Mikko alkoivat uskottelemaan minulle että pärjäisin CrossFit treeneissä, ihan sellaisena kuin olen. He myös puhuivat CrossFit Kuopion salista uskomattoman positiivisesti, hyvän mielen salina. Ehkä mä uskallan?

Googlasin ja selailin CrossFit Kuopion sivuja, instaa, facea, OnRamp kursseja. Olin yhteydessä Villeen, jännitys salille tulosta meinasi olla vähän liikaa. Jos skippaisin kuitenkin, ehkä sit myöhemmin.

Menin käymään Villen kehoituksesta salilla jo ennen kurssin alkua, se oli törkeän hyvä veto. Kaikki jännitys hävis saman tien. Porukka tervehtii toisiaan ja henkilökunta on ihan omaa luokkaansa. 

Kurssin ensimmäisellä tunnilla tajusin että saan tosiaan tulla tänne omana itsenäni, mun ei tartte laittaa kuvaston viimeisimpiä kledjuja päälle tai maalata huulia. Minun huonosta kunnosta ja ylipainosta ei tehdä numeroa, saan parantaa kuntoa ja liikkua ihan omalla tasolla ja se on kaikille okei, valmentajat tekevät siitä omalla asenteellaan ja ohjaamisella luonnollista kaikkien edessä. Ensimmäinen tunti, etenkin sen viimeinen testi oli fyysisesti pirun raskas ja ihan huikea. Menin Teron luo treenin jälkeen ja meinasin alkaa itkemään, kun tuntui niin s******n hyvälle. Tulin tänne, tein treenin, mä aloitin harrastuksen josta tykkään ihan h********i. Voiko liikkuminen olla näin mukavaa?

Kiitos CrossFit Kuopion huipulle porukalle! Te teette tästä mahottoman kivvaa!!

Tero Huuskonen:

Viimeinen 25 vuotta on urheiltu kaikkea laajalla skaalalla. Kuntosali on ainoa joka pysynyt mukana koko ajan. Salilla käynnin motivaatio on ollu koetuksella jo pitkään vaikka palo harjoitteluun itsessään ei ole kadonnut. Olevinaan alan kaiken tietävänä, CrossFit on ensimmäisestä kerrasta lähtien opettanut uutta. Jokaisena kertana tarjonnut mielenkiintoista treeniä ja tuonut aivan uudenlaista potkua harjoitteluun. Moniin vuosiin en oo vastaavia fiiliksiä saanut tuntea, sellaisia mitä CrossFit antaa jokaisessa treenissä. Teillä on todella ammattitaitoiset coachit!

Jaa artikkeli